BlueWays: Change by Design

Innovatie Expeditie

Benut jouw innovatiepotentieel

Toegevoegde waarde!

Straks is corona minder prominent aanwezig. Dan kan er weer een teamuitje gepland worden. Hoe zou het zijn om dan met elkaar na te denken hoe dat nieuwe normaal op het werk er uit ziet. Wat heeft deze periode ons geleerd, hoe zien we de toekomst voor ons. Met de innovatie-expeditie ontdek je de beste toekomst die bij je past.

Het programma is door ons samen om maat te maken. Van een innovatie-ommetje tot een expeditie. van onderzoeken wat je van je ambitie hebt waargemaakt. Hoe heb je dat gedaan, waarom zijn er dingen niet gelukt. Hoe zie je nu de komende periode voor je?

Het is goed om te weten dat BlueWays gespecialiseerd is in het ontdekken wat nu eigenlijk je ambitie is, en het ook waarmaken. Daarvoor is de SED-methode ontwikkeld. SED staat voor Social Experience Design. Het is een “ontwerp”-manier gebaseerd op oa design thinking en TheoryU. Deze manier helpt je te ontdekken wat je nu wilt en hoe je dat waar maakt. Het is dus een vak.

Dat organisaties in staat moeten zijn te leren en te veranderen, staat buiten kijf. Veel organisaties functioneren in een turbulente omgeving waarin ze alleen kunnen overleven als ze voortdurend leren en veranderen. Daarbij komt dat alles exponentieel snel verandert. Er was een tijd dat een product of dienst jaren mee ging. Tegenwoordig is de snelheid van een nieuwe wet, een veranderende klant- vraag, een concurrent met een verbeterd product, aan de orde van de dag.

Een aantal hiervan valt onder de noemer lerend veranderen. Deze strategieën hebben met elkaar gemeen dat veranderen wordt gezien als leerproces van de betrokkenen. Veranderingen worden daarom ingericht en ondersteund als leerproces.

 

2017-11-01-PHOTO-00000325

Ontdek de voordelen

Als je aan de slag gaat met zakelijkeZomerCheck, ontdek je de volgende voordelen voor de organisatie:

  • Vergroten absorptievermogen en creativiteit
  • Vergroten flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • Vergroten arbeidsproductiviteit en werkgelegenheid
question-mark-2492009_1920

BlueWays helpt

BlueWays helpt op individuele basis de manager c.q. medewerker die het even niet weet.

BlueWays helpt teams die voelen dat er iets moet gebeuren, maar nog niet precies weten wat of hoe.

BlueWays helpt organisaties die voelen dat er een volgende stap gezet moet worden, maar waarbij er nog geen duidelijkheid is over deze stap.

In het verleden opgedane kennis en ervaring is onvoldoende voor adequate antwoorden op huidige en toekomstige vraagstukken.
Innovatiekracht gaat verloren door focus op efficiency en kostenverlaging.

Echter… De innovatiekracht is wel degelijk aanwezig.

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Kom op bezoek

BlueWays
Hendrik Copijnstraat 20
3404AC IJsselstein
Telefoon: 0655890633
E-mail: info@blueways.nl