BlueWays: Change by Design

Innovatie expeditie

Innovatie Expeditie

Benut jouw innovatiepotentieel

2017-11-01-PHOTO-00000334


Ja, ik wil een innovatie expeditie!

Toegevoegde waarde!

Op expeditie. Een ontdekkingstocht naar WAT en HOE je je ambities waarmaakt. Met de innovatie-expeditie ontdek je de beste toekomst die bij je past.

Het programma is door ons samen op maat te maken. Van een innovatie-ommetje tot een expeditie. Van onderzoeken wat je van je ambitie hebt waargemaakt. Hoe heb je dat gedaan, waarom zijn er dingen niet gelukt. Hoe zie je nu de komende periode voor je?

Het is goed om te weten dat BlueWays gespecialiseerd is in het ontdekken wat nu eigenlijk je ambitie is, en het ook waarmaken. Daarvoor is de SED-methode ontwikkeld. SED staat voor Social Experience Design. Het is een “ontwerp”-manier gebaseerd op oa design thinking en TheoryU. Deze manier helpt je te ontdekken wat je nu wilt en hoe je dat waar maakt. Het is dus een vak.

Dat organisaties in staat moeten zijn te leren en te veranderen, staat buiten kijf. Veel organisaties functioneren in een turbulente omgeving waarin ze alleen kunnen overleven als ze voortdurend leren en veranderen. Daarbij komt dat alles exponentieel snel verandert. Er was een tijd dat een product of dienst jaren mee ging. Tegenwoordig is de snelheid van een nieuwe wet, een veranderende klant- vraag, een concurrent met een verbeterd product, aan de orde van de dag.

Een aantal hiervan valt onder de noemer lerend veranderen. Deze strategieën hebben met elkaar gemeen dat veranderen wordt gezien als leerproces van de betrokkenen. Veranderingen worden daarom ingericht en ondersteund als leerproces.

Ontdek de voordelen

Als je aan de slag gaat met zakelijkeZomerCheck, ontdek je de volgende voordelen voor de organisatie:

  • Vergroten absorptievermogen en creativiteit
  • Vergroten flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • Vergroten arbeidsproductiviteit en werkgelegenheid

question-mark-2492009_1920

BlueWays helpt

BlueWays helpt op individuele basis de manager c.q. medewerker die het even niet weet.

BlueWays helpt teams die voelen dat er iets moet gebeuren, maar nog niet precies weten wat of hoe.

BlueWays helpt organisaties die voelen dat er een volgende stap gezet moet worden, maar waarbij er nog geen duidelijkheid is over deze stap.

In het verleden opgedane kennis en ervaring is onvoldoende voor adequate antwoorden op huidige en toekomstige vraagstukken.
Innovatiekracht gaat verloren door focus op efficiency en kostenverlaging.

Echter… De innovatiekracht is wel degelijk aanwezig.

BlueWays
Beringstraat 55
3814XW Amersfoort
Telefoon: 0655890633
E-mail: info@blueways.nl


via Facebook


via Twitter


via Insta


via LinkedIn