BlueWays: Change by Design

Deze periode onderneem ik tijd voor mezelf

Ontdek de toekomst die bij je past

Schermafbeelding 2020-10-01 om 15.25.49

Toelichting 100 dagenbrief
Een nieuwe topman-vrouw schrijft na 100 dagen werken in de nieuwe baan een brief aan de organisatie. Wat is opgevallen in de eerste 100 dagen in deze mooie nieuwe functie. Soms volgt daar een rondje langs de afdelingen om met elkaar de brief te bespreken. Herkennen we het, hoe houden we het goede vast, hoe verbeteren we op de genoemde ontwikkelpunten uit de brief?

Door er over te praten, door te doen en door de inzichten uit de 100dagenbrieven een plek te geven. De 100 dagen brief is dus geen doel op zich, maar een middel op te zorgen dat het bedrijf dat je wilt zijn ook steeds dichter bij komt. Het past bij de nieuwe inzichten hoe waarmaken van je ambitie in de 21ste eeuw werkt.

BlueWays
Hendrik Copijnstraat 20 3404 AC IJsselstein | 0655890633 100dagenbrief@blueways.nl zakelijkezomercheck.nl

Meer info?  flyer_overheid

BlueWays doet de volgende belofte:

Voor veel werknemers is het een rare tijd. Sommige hebben een redelijk lege agenda. Andere zijn juist weer heel druk. Corona raakt iedereen. Dus ook zeker werknemers bij overheden. En dan werken we ook nog eens thuis. Hoe gaat het nu eigenlijk met ons?. Hou ik dit vol, welke ambitie heb ik nog?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je hebt misschien nagedacht over hoe je vitaal blijft met dat thuiswerken, hoe je je energie behoud, of terugkrijgt. Hoe je je ambities waarmaakt. Allemaal vraagstukken waar het nu lastiger is om met iemand te sparren.   Wij willen deze vraagstukken graag verzamelen. En als het even kan je helpen natuurlijk.

Schrijf aan ons een 100dagenbrief. Wat heb je van je ambitie waargemaakt. Hoe heb je dat gedaan, waarom zijn er dingen niet gelukt. Hoe zie je nu de komende periode voor je? Daar hebben we dan ook een gesprek over.

Nu hoor ik je denken... dat kan ik met iedereen doen. Dat klopt. En dat raad ik je ook van harte aan. Kijk in je netwerk met welke mensen je denkt dat dit kan gaan werken.
Alleen... het is goed om te weten dat BlueWays gespecialiseerd is in het ontdekken wat nu eigenlijk je ambitie is, en het ook waarmaken. En dat we veel weten over vitaal zijn. Daarvoor is de SED-methode ontwikkeld. SED staat voor Social Experience Design. Het is een “ontwerp”-manier gebaseerd op oa design thinking en TheoryU. Deze manier helpt je te ontdekken wat je nu wilt en hoe je dat waar maakt. Energiek, verfrissend. Ambities ontdekken en waarmaken!
Het is dus een vak.

We zien je 100dagen brief graag in onze mailbox!
Mail aan 100dagenbrief@blueways.nl
Groet Dirk Kaan

 

Stand up inspiration

Wil je als organisatie, MT, of team inspiratie krijgen om te kijken of de stappen die je aan het zetten bent gaan leiden tot de gewenste resultaten... Dan is stand up inspiration misschien wel iets voor jou. Denken en handelen we niet teveel binnen kaders die juist de problemen hebben veroorzaakt?

Shut up and listen!

De beste ideeën zitten in u zelf, in uw collega's en in uw klanten. Hoe kunnen andere vertellen hoe u uw bedrijf kunt verbeteren? Wat wij kunnen is luisteren en tevens horen wat niet gezegd wordt. Of zien welke belemmerende overtuigingen maken dat er geen beweging in de juiste richting komt. Pas als we dat verkend hebben kunnen we “tools” inzetten die passen bij het steeds verder inkleuren van uw ambitie!

Walk & Talk

Individuele coaching tijdens een stevige wandeling. De dilemma's, vragen, drijfveren, doelen scherper krijgen en komen tot inzicht zodat je de rust hebt om de goede dingen te doen.

Hoe ontwerp jij de verandering?

Ten tijde van transitie is het lastig om te weten waar je op af koerst. Veranderen terwijl de winkel open moet blijven. BlueWays kan je helpen om strategien te ontwikkelen, concepten neer te zetten, waardoor er energie ontstaat om het nieuwe - samen -  te ontdekken.

Je kunt hierbij denken aan een virtuele werk-, leeromgeving waar je kunt experimenteren, leren, innoveren en je werk doen. Heb jij al een vestiging van uw organisatie waar het altijd 5 jaar later is?

Trainingen

BlueWays verzorgt diverse trainingen. Trainingen gericht op het verandervermogen van de organisatie te vergroten. Enkele voorbeelden zijn Design based leren, Theory U, de vitale medewerker, Transruptiviteit, Change by design. Vitamine i = Inspiratie voor innovatie. Meester in je werk.

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Kom op bezoek

BlueWays
Hendrik Copijnstraat 20
3404AC IJsselstein
Telefoon: 0655890633
E-mail: info@blueways.nl